Drukwerk

Wij weten als geen ander dat drukwerk het imago van uw bedrijf bevestigt, hiermee kunt u uw bedrijf promoten en uw klanten overtuigen van uw product of dienst. Bij al ons drukwerk wordt altijd de grootste zorg besteed aan een uitstekende kwaliteit die we in eigen huis produceren.

Onze mensen aan de drukpersen en in de nabewerking bezitten de kwaliteit om degelijk vakmanschap met de modernste technieken te combineren, tot en met de afwerking is uw drukwerk bij onze drukkerij in goede handen. En wat we kunnen drukken is te veel om op te noemen.

Snel en efficiënt met oog voor details.

Offerte

Heeft u grote aantallen printwerk of speciale wensen? Moet er nog iets aan nabewerking gebeuren bij het printwerk?

Neem dan nu contact met ons op en wij kunnen hiervoor een passende offerte aanbieden.

Grafisch ontwerp

Het begint allemaal met een goed ontwerp. 


Kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen we je graag met het maken van een perfect ontwerp. In onze studio werken veelzijdige ontwerpers die met passie een ontwerp maken voor jouw handels- of promotionele drukwerk.

Van complete huisstijl tot het ontwerpen van buitenreclame met jouw eigen uitstraling. Wij maken samen met je een product dat aansluit bij je wensen en eisen en past binnen de communicatiestrategie van jouw bedrijf.

En voor alles geldt: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Huisstijl

Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van! Een herkenbare huisstijl vormt de eerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. 

Je wilt daarom dat jouw huisstijl er perfect uitziet. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en compliments cards. 

Ook mappen, notitieblokken, kalenders behoren bij de Printsjop tot de mogelijkheden.

Leverbaar in diverse papiersoorten en papierdiktes.

Eigen ontwerp

Heb je een eigen ontwerp gemaakt en wilt u die bij ons laten drukken? Dat kan altijd! 

Je kunt de bestanden aanleveren in pdf-formaat zodat ze direct gedrukt kunnen worden. Je kunt er ook voor kiezen om een van onze ontwerpers er nog even naar te laten kijken zodat je zeker weet dat het ontwerp geschikt is om gedrukt te worden.

Drukken, printen of kopiëren?

Neem contact op met ons