Printen & kopiëren

Particulier

Als particulier kunt u direct terecht voor zwart/wit en fullcolour printwerk. Razendsnel en een prachtige kwaliteit en indien gewenst ingebonden, geniet of gesneden.

Ook kunnen wij uw originele documenten inscannen tot digitale bestanden.

En komt u er niet uit? Wij staan u met raad en daad ter zijde.

Zakelijk

Onze zakelijke klanten zijn o.a. reclamebureaus, wederverkopers, scholen, verenigingen, instellingen en bedrijven. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en een modern machinepark bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

De kwaliteit van de prints is te vergelijken met drukwerk welke in offset is gemaakt, met als voordeel dat het bij kleinere aantallen ook nog eens goedkoper is. Wilt u weten waar dit omslagpunt is, dan rekenen wij u dit graag vrijblijvend voor.

Wij zorgen er voor dat u de opdracht tijdig in huis heeft, ook als de tijd dringt.

Gepersonaliseerd printen

Trek de aandacht van uw klanten, verras ze bijvoorbeeld met een persoonlijke brief of kaart waarin u ze uitnodigt voor een bezoek of waarin u uw reclameboodschap kenbaar maakt. Door gebruik te maken van (klant) gegevens uit een database en het drukwerk te voorzien van naam, adres of andere gegevens van de klant zoals bijvoorbeeld een gespaard bonusbedrag, wordt de respons en aandacht aanzienlijk verhoogd.

Wij verzorgen het, van idee, vormgeving en productie tot verzending. 

 

Grootformaat

Grootformaat prints kunnen wij u leveren voor zowel binnen al buitenkwaliteit, printen kunnen wij op verschillende materialen waarover wij u graag advies geven.

Toepassingen zijn o.a. Posters, bouwtekeningen, autobelettering, reclameborden, stickers, rollup-banners, stoepborden, spandoeken en nog veel meer.

Ook voor de afwerking bieden wij tal van mogelijkheden zoals plakken op trespa en foambord of spannen in metalen frames.

Te veel mogelijkheden om allemaal op te noemen. 

Bouwtekeningen printen?


Dan bent u bij de Printsjop aan het goede adres. Supersnel en als je het wilt, dezelfde dag nog klaar. 

Dat geldt voor al je plots en prints van bouwtekeningen, klein of groot! Altijd gevouwen naar A4. We plotten of printen je bouwtekeningen helder en vakkundig. U kunt ook het scannen van bouwtekeningen laten uitvoeren door ons. A2 tot en met A0+ formaat.

Couverteren

Wilt u een grote mailing laten printen en versturen, maar heeft u geen tijd om alle brieven te vouwen en in een envelop te doen? Laat ons u daarbij eenvoudig helpen door u direct mailing te couverteren.

Dit is het machinaal vouwen van uw mailing en vullen en sluiten van de envelop. Ook is het mogelijk om hierbij bijsluiters in te steken. 

Brochures & flyers

Een brochure of flyer is het perfecte middel om je klant jouw product(en) te laten zien. De eerste indruk is vaak bepalend voor een vervolggesprek of bestelling. Daarom moeten brochures en flyers geprint worden in de beste kwaliteit.

Wij bieden een ruime keuze aan papiersoorten in diverse kleuren waaruit je kunt kiezen, zodat het perfect matcht met wat je voor ogen hebt.

Bepaal zelf de afwerking van jouw brochure. Ingebonden met een metalen spiraalring of kies gevouwen/geniet voor een superstrak eindresultaat!

Posters

Hoe “groot” kondig jij je aanbieding of evenement aan? Posters zijn bij ons te bestellen van A4 tot A0 formaat en alles wat daar tussen zit.

Deze posters printen wij in een hoogwaardige kwaliteit, waardoor jouw poster extra opvalt. Onze posters worden standaard op 140 grams mat papier geprint. 

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan papiersoorten. Kies je voor een matte of glossy poster? De keuze aan jou!

Spandoeken

Bent u op zoek naar een manier om je zichtbaarheid te vergroten? De juiste spandoek kan de aandacht van voorbijgangers of potentiële klanten trekken. 

De Printsjop biedt unieke spandoeken voor elke gelegenheid, zoals conferenties, evenementen in winkels, buurtfeesten of verjaardagen.

Wat je ook kiest, je professioneel gemaakte spandoek trekt aandacht en gaat bovendien lang mee.

Drukken, printen of kopiëren?

Neem contact op met ons